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Suppen/Soups & Warme Vorspeisen - Hot appetizers



Kräftige Rindssuppe mit Tageseinlage
Clear soup of the day (L)

€7.40



Fischsuppe „Provencale“ mit Knoblauch-Croutons
Guests’ favourite: Our very fine fish soup “Provencale” with garlic croutons (A, B, D, L)

€9.90



Gemischte Blattsalate mit Ziegenkäse und glasierten Feigen
EN: Mixed salad with goat cheese and glazed figs (G, M)

€19.80

Vegetarisch


Gemischte Blattsalate mit Black Tiger und getrockneten T omaten CG, Ml
Mixed salad with black tiger Prawns and sun-dried tomatoes

€26.80




Kalte Vorspeisen/Cold Starters



Beef Tatar mit Wachtelei und Toast
Guests’ favourite: Beef Tartar with quail egg and toast (A, C, E, M)

€20.90



Carpaccio vom Hochlandrind mit rotem Pesto
Carpaccio from Highland Cattle with red pesto (A, M)

€16.80



Gemischter Beilagensalat
Mixed salad (E, F, M, O)

€7.60




Hauptspeisen/Mains



Bio-Saibling im Ganzen Gebraten mit Erdäpfel
Guests’ favourite: Whole organic pan-roasted char fish from our own lakes (A, D, G, L)

€24.90



Bio-Saiblingsfilet in Zitronenbutter gebraten mit Biogemüse und Erdäpfel
Char fish filet from our own lakes in lemon butter with roasted organic vegetables and potatoes (A, D, G, L)

€26.90



Filetspitzen Stroganoff mit Cognac Flambiert und Spätzle
Beef Stroganoff flamed in Cognac with spaetzle (A, C, G, L, M)

€26.90



Alt Wiener Zwiebelrostbraten mit Bandnudeln
Traditional Viennese roast beef with onion gravy and pappardelle (A, C, E, G, O)

€26.80



Kalbsrahmgulasch mit Spätzle und Salat
Veal goulash with spaetzle and salad (A, C, G)

€22.80



Wiener Schnitzel vom Kalb im Butterschmalz Gebacken mit Petersilienerdäpfel und Preiselbeeren
Guests’ favourite: Wiener Schnitzel from veal with parsley potatoes and cranberry sauce (A, C)

€27.90



Chateaubriand mit Beilagen (für 2 Pers)
Guests’ favourite: Chateaubriand with side dishes (for 2 persons) (M, A, C, G, O)

€79.80



Vegetarische Gemüseplatte mit zwei Spiegeleiern
EN: Vegetarian platter with two sunny sides up (C)

€19.40

Vegetarisch


Vegetarisches Eulencurry à la Ritzberger mit Jasminreis und Gemüsevariation
EN: Vegetarian curry à la Ritzberger with jasmine rice and vegetable variation (A, G, L)

€19.80

Vegetarisch



Deserts



Apfelstrudel mit Vanillesauce
Apple strudel with vanilla sauce (A, C, E, G, H)

€7.90



Sachertorte mit Schlagsahne
Renown Hotel Sacher chocolate cake with whipped cream (A, C, E, G, O, H)

€6.90



Kaiserschmarrn mit Früchteröster à la Saison
Guests’ favourite: Caramalised pancake with seasonal fruit ragout (A, C, E, G)

€12.80



„Créme Brullé" mit Lavendelsirup und Frischen Früchten
Créme brullé with lavender and fresh fruits (A, C, G, O)

€12.90



Dreierlei „Sorbets"
Assortment of 3 sorbets (A, G, E, F)

€9.40


Restaurant zum Eulenspiegel

Hagenauerplatz 2 Getreidegasse,

opposite Mozart's Birth House

A-5020 Salzburg
Tel: 0043 662 843 180 | Fax: 0043 662 843 1806

restaurant@zum-eulenspiegel.at

Zum Eulenspiegel is one of the hidden gems in Salzburg, voted one of the best restaurants by the Falstaff Restaurant-Guide 2024. We also have the best reviews and a certificate of excellence from Trip Advisor. We look forward to your visit. To reserve a table please click here.

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