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Suppen/Soups & Warme Vorspeisen - Hot appetizers
Kräftige Rindssuppe mit Tageseinlage
Clear soup of the day (L)
€7.40
Fischsuppe „Provencale“ mit Knoblauch-Croutons
Guests’ favourite: Our very fine fish soup “Provencale” with garlic croutons (A, B, D, L)
€9.90
Gemischte Blattsalate mit Ziegenkäse und glasierten Feigen
EN: Mixed salad with goat cheese and glazed figs (G, M)
€19.80
Vegetarisch
Gemischte Blattsalate mit Black Tiger und getrockneten T omaten CG, Ml
Mixed salad with black tiger Prawns and sun-dried tomatoes
€26.80
Kalte Vorspeisen/Cold Starters
Beef Tatar mit Wachtelei und Toast
Guests’ favourite: Beef Tartar with quail egg and toast (A, C, E, M)
€20.90
Carpaccio vom Hochlandrind mit rotem Pesto
Carpaccio from Highland Cattle with red pesto (A, M)
€16.80
Gemischter Beilagensalat
Mixed salad (E, F, M, O)
€7.60
Hauptspeisen/Mains
Bio-Saibling im Ganzen Gebraten mit Erdäpfel
Guests’ favourite: Whole organic pan-roasted char fish from our own lakes (A, D, G, L)
€24.90
Bio-Saiblingsfilet in Zitronenbutter gebraten mit Biogemüse und Erdäpfel
Char fish filet from our own lakes in lemon butter with roasted organic vegetables and potatoes (A, D, G, L)
€26.90
Filetspitzen Stroganoff mit Cognac Flambiert und Spätzle
Beef Stroganoff flamed in Cognac with spaetzle (A, C, G, L, M)
€26.90
Alt Wiener Zwiebelrostbraten mit Bandnudeln
Traditional Viennese roast beef with onion gravy and pappardelle (A, C, E, G, O)
€26.80
Kalbsrahmgulasch mit Spätzle und Salat
Veal goulash with spaetzle and salad (A, C, G)
€22.80
Wiener Schnitzel vom Kalb im Butterschmalz Gebacken mit Petersilienerdäpfel und Preiselbeeren
Guests’ favourite: Wiener Schnitzel from veal with parsley potatoes and cranberry sauce (A, C)
€27.90
Chateaubriand mit Beilagen (für 2 Pers)
Guests’ favourite: Chateaubriand with side dishes (for 2 persons) (M, A, C, G, O)
€79.80
Vegetarische Gemüseplatte mit zwei Spiegeleiern
EN: Vegetarian platter with two sunny sides up (C)
€19.40
Vegetarisch
Vegetarisches Eulencurry à la Ritzberger mit Jasminreis und Gemüsevariation
EN: Vegetarian curry à la Ritzberger with jasmine rice and vegetable variation (A, G, L)
€19.80
Vegetarisch
Deserts
Apfelstrudel mit Vanillesauce
Apple strudel with vanilla sauce (A, C, E, G, H)
€7.90
Sachertorte mit Schlagsahne
Renown Hotel Sacher chocolate cake with whipped cream (A, C, E, G, O, H)
€6.90
Kaiserschmarrn mit Früchteröster à la Saison
Guests’ favourite: Caramalised pancake with seasonal fruit ragout (A, C, E, G)
€12.80
„Créme Brullé" mit Lavendelsirup und Frischen Früchten
Créme brullé with lavender and fresh fruits (A, C, G, O)
€12.90
Dreierlei „Sorbets"
Assortment of 3 sorbets (A, G, E, F)
€9.40
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